Registracija elektronskog bankarstva
aktivacija-elektronskog-bankarstva-Vojvodjanska-banka aktivacija-elektronskog-bankarstva aktivacija-m-banking-e-banking aktivacija-m-banking-e-banking-vojvodjanska banka

Aktivacija elektronskog bankarstva
bez dolaska u banku

  • Aktivirajte e/m-Banking od kuće!

 Važno obaveštenje za klijente /Aktivacija elektronskog bankarstva

Kako da aktiviram e-Banking i/ili m-Banking bez dolaska u filijalu?

Jednostavno!

Potrebno je da imate:

  • Otvoren račun u Vojvođanskoj banci;
  • Aktivnu debitnu ili kreditnu karticu Vojvođanske banke;
  • Registrovan broj mobilnog telefona u Banci;
  • Pristup internetu.

To je sve, spremni ste za brzo i lako upravljanje svojim finansijama!

registracija
Potrebno je da aktivirate e-Banking i/ili m-Banking na stranici elektronskog bankarstva Vojvođanske banke. Ovoj stranici možete pristupiti preko internet pretraživača ili iz m-Banking aplikacije koju možete preuzeti sa jednog od dostupnih marketa, Google Play Store-a ili App Store-a.

 

kartice
1. Na linku za aktivaciju unesite podatke sa kartice Vojvođanske banke: unesite broj kartice (prve četiri i poslednje četiri cifre), datum važenja (u formatu mm/yy), broj mobilnog telefona (063123456), označite e-Banking i/ili m-Banking, prihvatite Opšte uslove poslovanja Banke i pritisnite dugme „POŠALJI“. Vaš zahtev za aktivaciju servisa je sada poslat Banci.

 

sms
2. Nakon što aplikacija potvrdi ispravnost i validnost unetih podataka, otvoriće se novi ekran koji predstavlja drugi korak procesa aktivacije: klikom na dugme „DALJE“ šaljete zahtev za SMS kod.

 sms
3. Dobićete SMS kod na broj mobilnog telefona koji imate registrovan u Banci. Dobijeni kod unesite u polje predviđeno za to i odabirom dugmeta „DALJE“, Vaša aktivacija je završena.

 aktivacija
4. Čestitamo, uspešno ste se aktivirali! Ostao je još samo jedan korak: Banka će Vam poslati SMS sa aktivacionim kodovima za e-Banking i/ili m-Banking. Ove kodove unesite u polje „Aktivacija korisnika sa kodovima“.

 Dovoljno je da ispratite ove korake i aplikacija je spremna za korišćenje!