Elektronsko bankarstvo
Elektonsko-bankarstvo Elektonsko-bankarstvo-vojvodjanska-banka Elektonsko-bankarstvo-voban-banka Elektonsko-bankarstvo-voban

Elektronsko bankarstvo

  • Banka je tamo gde ste vi!
  • Upravljajte svojim novcem moderno i sigurno!
  • Na raspolaganju 24 časa!

 


Sigurno i jednostavno upravljajte svojim novcem u svakom momentu i gde god se nalazite, 24 časa dnevno, uz minimalne troškove i jedinstvene cene! Ponosni smo što je Vojvođanska banka jedna od prvih banaka na tržištu koja je razvila usluge elektronskog bankarstva i kontinuirano radimo na daljem razvoju i usavršavanju ovih usluga, u skladu sa svetskim trendovima.

instant placanje

NOVO! AKTIVIRAJTE ELEKTRONSKO BANKARSTVO BEZ DOLASKA U BANKU


Vodite svoje finansije bez dolaska u Banku. Dovoljno je da imate aktivnu debitnu ili kreditnu karticu Vojvođanske banke i u par jednostavih koraka aktivirajte e-Banking i/ili m-Banking. Saznajte više na linku.

 


 


instant placanje

NOVO u našem m-Bankingu! Instant plaćanje IPS QR kodom


Plaćajte svojim mobilnim telefonom uz pomoć IPS QR koda i transakcija će biti izvršena za par sekundi!

 


 

e-Banking

e-Banking


Banka u vašem računaru – e-banking usluga jednostavna i laka za korišćenje. Sve što Vam je potrebno jeste računar, pristup Internetu i aktivan e-Banking servis. Obavljajte komforno, sigurno i jednostavno svoje finansijske transakcije, na poslu ili od kuće, bez čekanja u redu!

 


 

e-Banking

m-Banking


Banka u vašem mobilnom telefonu! m-Banking usluga je potpuno jednostavna za korišćenje! Svoje finansijsko stanje putem mobilnog telefona možete proveravati i kontrolisati sa bilo kog mesta, u svako doba dana i noći bez obzira na radno vreme Vojvođanske banke!

 


 

sms

SMS bankarstvo


Do najvažnijih informacija sada možete doći na najbrži način - servisom SMS bankarstva naše Banke. Za par sekundi do vas stiže informacija o uplati koju očekujete, o realizovanoj isplati ili o trenutnom stanju na tekućem, deviznom računu i računima kartica. . SMS bankarstvo možete registrovati preko e-Bankinga ili u najbližoj filijali naše Banke.

 


 

Preuzmite dokumentaciju