Elektronsko bankarstvo
elektronsko-bankarstvo-pravna-lica-vojvođanska-banka elektronsko-bankarstvo-pravna-lica-Voban elektronsko-bankarstvo-pravna-lica e-bankarstvo-pravna-lica-Vojvođanska-banka

Elektronsko bankarstvo

  • Banka u vašoj kancelariji
  • Platni promet u vašim rukama

 


Danas, kada je vreme najskuplji resurs, savremenim preduzećima i preduzetnicima je neophodna podrška elektronskog bankarstva u svakodnevnom poslovanju. Elektronsko bankarstvo Vojvođanske banke je savremen programski proizvod koji vam omogućava da transakcije platnog prometa obavljate iz svoje kancelarije ili kuće bez potrebe da dolazite u banku.


Prednosti e-Bankinga Vojvođanske banke

  • Banka dostupna 24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini
  • Uvid u račun bez vremenskih ograničenja
  • Trenutna realizacija naloga u platnom prometu
  • Slanje naloga sa mogućnošću valutiranja unapred
  • Praćenje prometa po računima za različite vremenske periode
  • Bez dodatne naplate provizije na izvršeni platni promet
E-bank

e-Banking je svakako najjednostavniji način svakodnevnog obavljanja transakcija platnog prometa. Iz kancelarije ili kuće imate potpuni uvid u svoje račune i finansije bez ikakvih vremenskih ograničenja, možete plaćati račune, prenositi sredstva sa jednog na drugi račun, pregledati promete po računu. Profesionalan kadar i savremena tehnološka podrška Vojvođanske banke će odgovoriti na vaše zahteve i uštedeti vam dragoceno vreme.

  


 

instant placanja

Instant plaćanja


Mogućnost plaćanja - 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

  


 

Uključenje u sistem E-bank-a

Uključenje u sistem e-Banking-a


Da biste postali korisnik e-Banking servisa, potrebno je da imate otvoren dinarski tekući račun. Sve detalje oko ugovaranja usluge možete dobiti u vama najbližoj filijali Vojvođanske banke.


Usluge e-Banking-a pružamo preko agenata:- Halcom Personal e-Bank- Hal WEB SME- Asseco Office banking

  

Registracij-m-Bankinga-za-mala-i-srednja-preduzeća

Registracija m-Bankinga za mala i srednja preduzeća


Koristite usluge m-bankinga Vojvođanske banke u svakom momentu i na svakom mestu bez obzira na radno vreme i bez dolaska u banku uz mobilno bankarstvo!

  

Uključenje u sistem E-bank-a

SMS bankarstvo


Koristite u svom poslovanju servis SMS bankarstva Vojvođanske banke da brzo i jednostavno dobijate najvažnije informacije o transakcijama i stanju na vašim računima.

SMS servisom naše banke, za par sekundi možete dobiti obaveštenje o uplati koju očekujete, o realizovanoj isplati ili o trenutnom stanju na tekućem, deviznom i računima kartica.

  

Naknade

Naknade i provizije


Proverite naknade i provizije

 


 


 

Korisničko uputstvo za Hal WEB SME