Mastercard Debit Contactless kartica
mastercard-debit mastercard-debit-vojvodjanska-banka mastercard-debit-voban-banka mastercard-debit-beskontaktna-voban

Mastercard Debit Contactless

  • Kartica sa naprednom beskontaktnom tehnologijom
  • Bez unosa PIN koda do 4.000 dinara
  • Plaćanja i podizanje novca u zemlji i inostranstvu
Za sve vlasnike računa u Vojvođanskoj banci, pripremili smo Mastercard Debit karticu sa integrisanom beskontaktnom tehnologijom koja kupovinu čini bržom, jednostavnom i funkcionalnom, a za manje iznose nije potrebno da unosite PIN kod! Mastercard Debit karticu dobijate na zahtev i ne plaćate za nju mesečnu naknadu u okviru paketa.

Zašto da izaberete Mastecard Debit karticu?

podizanje novca
internacionalna kartica za plaćanja i podizanje novca širom sveta
paaketi
Izdavanje je bez naknade u okviru paketa Vojvođanske banke
PINa
jednostavna promena PIN koda na našim bankomatima
SMS
SMS obaveštenja o uplatama, isplatama i stanju na računu
OTP Grupa
Podizanje novca na bankomatima članica OTP Grupe samo 1% od iznosa transakcije (min. 150 RSD)

Osnovne informacije o Mastercard Debit beskontaktnoj kartici

Mastercard Debit karticu možete dobiti na zahtev u našoj banci, uz besplatnu DinaCard debitnu karticu. Izdavanje Mastercard kartice je bez naknade u okviru paketa računa Vojvođanske banke. Trošak izdavanja debitne kartice van paketa iznosi 250 dinara. Ne postoji trošak održavanja kartice u okviru paketa ili van paketa. Možete dobiti i dodatne kartice za osobe koje želite da ovlastite za korišćenje svog računa. Mastercard Debitna kartica se preuzima u Banci i uz nju dobijate PIN (lični identifikacioni broj) koji znate samo vi. Iznos raspoloživog novca na kartici je jednak iznosu novca na vašem računu, uključujući i dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu (dozvoljeni minus). Korišćenje ove debitne kartice je moguće u zemlji i inostranstvu, na internetu, kao i na svim prodajnim mestima i bankomatima sa prepoznatljivom oznakom Mastercard. Kartica se izdaje na rok od tri godine, a nakon isteka ovog perioda, automatski se izdaje nova kartica.

Kako se koristi Mastercard Debitna beskontaktna kartica?

Kupovina se obavlja jednostavnim prislanjanjem Mastercard Debit kartice na čitač. Beskontaktne transakcije se mogu obavljati samo na prodajnim mestima koja su opremljena POS terminalima koji poseduju čitače za beskontaktna plaćanja ili takozvane „contactless“uređaje, što postaje standard u svetu i u zemlji. Za plaćanja do 4.000 dinara nije potreban unos PIN koda, dok za plaćanja preko 4.000 dinara unosite PIN kod na POS terminalu.

Podizanje novca na bankomatima

Svoju Mastercard Debit karticu možete koristiti na svim bankomatima Vojvođanske banke bez naknade, možete podizati novac na bankomatima drugih banaka u zemlji i inostranstvu, a kao posebnu pogodnost izdvajamo izuzetno male troškove podizanja novca na bankomatima banaka članica OTP Bank grupe. Podizanje novca na bilo kom bankomatu banaka članica OTP Bank grupe, u bilo kom iznosu će Vas koštati samo 1% od iznosa transakcije (min. 150 RSD)!

Dnevni limit Debit kartice - za vašu sigurnost

Radi vaše bezbednosti, Mastercard Debit kartica ima dnevni limit za podizanje gotovine na bankomatima (ukupno 50.000 dinara od 00 do 24h) i plaćanje na POS terminalima (ukupno 200.000 dinara od 00 do 24h).


Za trajno ukidanje limita potrebno jepodneti zahtev u filijali.


- Dnevni limit može biti jednokratno ukinut na 24 časa pozivanjem Kontakt centra Vojvođanske banke (važi samo za pozive iz inostranstva).

Opširnije informacije možete pročitati na stranici Platne kartice u delu Dnevni limiti za kartice.

Korisne informacije

Želite da promenite PIN kod svoje Mastercard Debitne kartice?

Važna nam je vaša sigurnost - Kako da bezbedno koristite platnu karticu Vojvođanske banke?

Koristite uslugu SMS servisa

Izgubljena ili ukradena kartica?

svet popusta
prevencija

 

Info

Verified by Visa i Mastercard SecureCode!


Sigurnija i bezbednija kupovina i plaćanje preko Interneta.

 


 


 

PayPal

Registrujte se na Paypal


Registrujte se na Paypal uz kreditne ili debitne kartice Vojvođanske banke, za kupovinu ili prodaju na Internetu, kao i prijem novca iz inostranstva!


Nikad sigurnije i jednostavnije uz Paypal!

 


 


 

opsti-uslovi-poslovanja-fizicka-lica

Naknade i provizije


Proverite naknade i provizije koje važe za Mastercard Debit kartice.