G Predrag Mihajlović učestvovao na konferenciji Originalni razgovori

petak, 22. februar 2019.

 

Predrag Mihajlović, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke, učestvovao je na konferenciji “Originalni razgovori”, održane danas u organizaciji magazina Original i Fondacije Novak Đoković.

otp

Kako napisati dobar CV i motivaciono pismo, šta je važno istaći na intervjuu za posao, kako se gradi lični brend u poslu i šta današnje tržište rada traži, bile su neke od tema konferencije koju su svečano otvorili najbolji sportista sveta Novak Đoković i globalna direktorka Fondacije Novak Đoković, Jelena Đoković.

otp

Na panelu "Kako se gradi lični brend u poslu" Predrag Mihajlović govorio je o izazovima prilikom integracije, značaju ulaganja u mlade talente, kao i postojanja strategije u kojoj su ljudi na prvom mestu. “Integracija sama po sebi, predstavlja veoma zahtevan i kompleksan proces. Iako su sve integracije IT vođene, ne smemo zaboraviti da ključnu ulogu u uspešnom sprovođenju integracije imaju upravo ljudi, što predstavlja jasan pokazatelj da strategija usmerena na ljude daje dobre rezulatate. U našoj kompaniji, prepoznajemo vrednost i doprinos koji talenti daju poslovanju orijentisanom ka budućnosti, a što ne podrazumeva samo postizanje boljih rezultata, već i unapređenje kvaliteta usluga koje pružamo. Želimo da naša Banka bude prepoznata kao kompanija sa strategijom orijentisanom ka ljudima, te da pripadamo grupi organizacija u kojoj se prednost daje talentima“.

otp