Promocija Visa Gold olimpijske kartice u Čačku

petak, 17. maj 2019.

 

Vojvođanska banka nastavlja predstavljanje svoje Visa Gold olimpijsku karticu, ovog puta u Čačku. Specijalna gošća na promociji je bila Milica Gardašević, atletičarka, juniorska prvakinja Evrope 2017 u skoku u dalj.

Da podsetimo, ova jedinstvena kartica razvijena je u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije i kompanijom VISA i korisnik prilikom svake transakcije pomaže naše sportiste tako što Banka donira Olimpijskom komitetu Srbije određen iznos, bez ikakvih dodatnih troškova po klijenta.

Visa

Regionalni direktor, Aleksandar Milovanović, istakao je da je promocijom VISA gold olimpijske kartice želimo da dodatno animiramo i naše klijente da postanu deo olimpijske porodice i aktivni učesnici u prižanju podrške našim sportistima.

Vojvođanska banka je zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije već peti olimpijskih ciklus.

Visa

„U ime mojih kolega sportista volela bih da se zahvalim Vojvođanskoj banci na podršci koji već dug niz godina pruža našim najboljim sportistima. Lično mogu da kažem da svaka podrška pomaže da se bolje fokusiram na pripreme i nastupe na kvalifikacionim takmičenjima za Igre. Sjajno je što sada postoji i VISA olimpijska kartica kojom će svako od naših sugrađana moći i direktno da podrži sportiste Srbije, na putu ka Tokiju“, rekla je Milica Gardašević.