Promocija Visa Gold olimpijske kartice u Kragujevcu

četvrtak, 23. maj 2019.

 

Visa Gold olimpijska kartica predstavljena je našim klijentima i u Kragujevcu. Specijalni gost na promociji je bio Milutin Stefanović, Kragujevčanin, strelac, učesnik Olimpijskih igara u Riju i osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2017. i srebrne 2018. godine u miksu sa Andreom Arsović.

visa

Regionalni direktor, Aleksandar Milovanović, istakao je da je ova kartica nastala kao rezultat dugoročnog i kvalitetnog partnerstva sa Olimpijskim komtetom Srbije, kao i strateškog opredeljanja banke da se kontinuirano bavi aktivnostima koje predstavljaju podsticaj za kvalitetan razvoj zajednice u kojoj posluje.

visa

„Veliko hvala Vojvođanskoj banci na podršci koju pruža meni i mojim kolegama godinama u nazad. Imajući u vidu da dolazim iz sporta koji nije dovoljno medijski i marketinški atraktivan, mogu da kažem da ovakva kontinuirana podrška puno znači jer nam daje mogućnost da se više fokusiramo na pripreme, takmičenja i ostvarivanje rezultata. Drago mi je što smo danas u Kragujevcu i drago mi je što će i moji sugrađani korišćenjem VISA Gold olimpijske kartice moći da podrže naš tim na putu za Tokijo“, rekao je Milutin Stefanović.