Promocija Visa Gold olimpijske kartice u Subotici

ponedeljak, 22. april 2019.

 

Posle Zrenjanina, Vojvođanska banka je predstavila i klijentima u Subotici svoju Visa Gold olimpijsku karticu kojom je omogućila da se od svake transakcije deo novčanih sredstava donira za stvaranje boljih uslova za naše sportiste u fazi priprema za Olimpijske igre u Tokiju. Specijalni gost na promociji ovog puta je bio Viktor Nemeš, rvač, učesnik Olimpijskih igara u Riju i momak koji je za samo tri godine osvojio dva svetska odličja i tri medalje sa Evropskih prvenstava.

kartica

Da podsetimo, ovu karticu Vojvođanska banka razvila je u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije i kompanijom VISA. Reč je o kartici kojom korisnik prilikom svake transakcije pomaže sportiste tako što Banka donira Olimpijskom komitetu Srbije određen iznos, bez ikakvih dodatnih troškova po klijenta.

kartica

Regionalni direktor, Branislav Kosanović, istakao je da je ova kartica je nastala kao rezultat dugoročnog i kvalitetnog partnerstva kao i strateškog opredeljanja Banke da se kontinuirano bavi aktivnostima koje predstavljaju podsticaj za kvalitetan razvoj zajednice u kojoj posluje. Vojvođanska banka je zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije već peti olimpijskih ciklus.

kartica

„Hvala Vojvođanskoj banci što podržava olimpijce Srbije već dug niz godina. Meni i mojim kolegama sportistima ova podrška puno znači. Drago mi je što sada sa ovom karticom i naši sugrađani mogu i sami da nas podrže na putu ka Tokiju,“ rekao je Viktor Nemeš. Više informacija o Visa Gold olimpijskoj kartici možete naći na linku: Visa Gold olimpijsku kartica. Za sve klijente koji su zainteresovani da postanu korisnici ove kartice dovoljno je da posete bilo koju filijalu Vojvođanske banke.