Promocija Visa Gold olimpijske kartice u Zrenjaninu

ponedeljak, 15. april 2019.

 

Vojvođanska banka predstavila je u Zrenjaninu Visa Gold olimpijsku karticu kojom je omogućila da se od svake transakcije deo novčanih sredstava donira za stvaranje boljih uslova za naše sportiste u fazi priprema za Olimpijske igre u Tokiju. Specijalna gošća na promociji bila je Miroslava Najdanovski, plivačica, učesnica Olimpijskih igara u Atini, Pekingu, Londonu i prvakinja Mediteranskih igara 2009. godine. Ovu karticu Vojvođanska banka razvila je u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije i kompanijom VISA. Reč je o kartici kojom korisnik prilikom svake transakcije pomaže sportiste tako što Banka donira Olimpijskom komitetu Srbije određen iznos, bez ikakvih dodatnih troškova po klijenta. Kako bi ih motivisali da plaćaju baš ovom karticom, pored navedenog, budući korisnici moći će da uživaju u svim pogodnostima koje Visa obezbeđuje putem svog Visa Gold Premium paketa

kartica

“Vojvođanska banka je zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije već peti olimpijskih ciklus. Ova kartica je nastala kao rezultat dugoročnog i kvalitetnog partnerstva kao i strateškog opredeljanja Banke da se kontinuirano bavi aktivnostima koje predstavljaju podsticaj za kvalitetan razvoj zajednice u kojoj posluje. Ponosni smo što smo kreiranjem Visa Gold olimpijske kartice pronašli način da ova podrška bude dugoročna i da u njoj učestvuju i naši klijenti.” izjavio je Branislav Kosanović, direktor regiona Južna Vojvodina.

kartica

„ Kao neko ko je bio deo olimpijskog tima naše zemlje htela bih najpre da se zahvalim Vojvođanskoj banci na podršci koju pruža olimpijskom sportu u Srbiji, još od mojih prvih Igara, odnosno Atine 2004. U ime mojih kolega koji se danas spremaju za Tokijo, posebno vam hvala što ste kreirali VISA gold olimpijsku karticu i omogućili našim sugrađanima da korišćenjem ove kartice direktno podrže naše sportiste na putu ka novim uspesima i medaljama. Verujem da će i moji Zrenjaninci korišćenjem ove kartice dati svoj doprinos,“ rekla je Miroslava Najdanoski, trostruka učesnica Olimpijskih igara i prvakinja Mediterana 2009. godine.

kartica

Više informacija o Visa Gold olimpijskoj kartici možete naći na linku: Visa gold olimpijska kartica . Za sve klijente koji su zainteresovani da postanu korisnici ove kartice dovoljno je da posete bilo koju filijalu Vojvođanske banke.