Rukometni turnir Vojvođanska banka Kanjiža Kup 2019

ponedeljak, 26. avgust 2019.

 

Deveti put za redom, organizovan je međunarodni rukometni turnir u Kanjiži – Vojvođanska banka Kanjiža Kup. Banka je sponzor turnira od 2013. godine, a od 2017. godine je generalni sponzor.

otp

Turnir je trajao od 23. do 25. avgusta, a i ove godine se s pravom može nazvati jednim od najboljih u ovom delu Evrope, s obzirom na kvalitet ekipa koje su učestvovale – Partizan (Srbija), Nexe (Hrvatska), Metalurg (Makedonija) i Ramhat Hashron (Izrael).

otp

Mnoštvo navijača i ljubitelja rukometa uživali su u kvalitetnim utakmicama u Sportskoj hali Banja Kanjiža. Turnir je završen utakmicom čiji je rezultat odlučio pobednika turnira, Nexe iz Našica, koja je i pored višegodišnjeg učešća na turniru, prvi put osvojila trofej.

otp

Pehar je pobednicima uručio direktor filijale Vojvođanske banke u Kanjiži, Laslo Nađ, a u Našice je otišao i veliki prelazni pehar Rukometnog saveza Vojvodine.

otp

Vojvođanska banka, sa zadovoljstvom što je pomogla da se turnir koji po svom kvalitetu i pripada evropskom vrhu održi na visokom nivou, čestita pobednicima, svim učesnicima, publici i organizatorima!

otp