Specijalna nagrada za doprinos očuvanju kulturne baštine

petak, 22. mart 2019.

 

Vojvođanska banka je dobila specijalnu nagradu za doprinos očuvanju kulturne baštine od magazina Diplomacy&Commerce, sindikacija londonskog The Economist časopisa. Na proslavi trećeg rođendana magazina koji je održan u Narodnom muzeju u Beogradu uručene su i Diplomacy&Commerce nagrade pojedincima, kompanijama i organizacijama koje su se istakle u humanitarnom radu, CSR aktivnostima, spajanju biznisa i kulture, zatim, doprinosu unapređenja uslova poslovanja, bilateralne saradnje, civilnog društva, kao i privrednog ambijenta u Srbiji.

nagrede

U ime Vojvođanske banke nagradu je primila Zorica Džida, CSR menadžer i tom prilikom izjavila: „Veoma smo počastvovani što je Vojvođanska banka prepoznata kao odgovorna kompanija koja ulaže u očuvanje društvene baštine. Današnje priznanje jeste potvrda našeg opredeljenja da budemo među liderima društveno odgovornih kompanija. Pored očuvanja kulturne baštine, naša opredeljenost ka vrhunskom sportu, deci i njihovim potrebama, kao i doprinos obrazovnim procesima za nas predstavlja svakodnevni izazov. Veoma smo posvećeni unapređenji uslova života i rada zajednice u kojoj živimo i radimo. Današnje priznanje predstavlja za nas dodatni motiv i podsticaj za nova dostignuća.“

Članovi žirija koji su odlučivali o dobitnicima bili su: Marko Čadež, Privredna komora Srbije, Martin Knapp, Nemačko-srpska privredna komora AHK, Sanja Ivanić, Francusko-srpska privredna komora CCIFS, Mirjana Kojić, CCIS, Ana Grujović, Komora švajcarsko-srpskih privrednika SSCC, Marija Radulović, Hrv atski poslovni klub HPK, Danijela Fišakov, Slovenački poslovni klub SPK, Selena Đorđević, Helensko privredno udruženje Srbije HBA, Ruža Ristanović, Diplomacy&Commerce, Robert Čoban, predsednik Color Press Group.