Vojvođanska banka okupila najuspešnije partnere

ponedeljak, 15. jul 2019.

 

Vojvođanska banka organizovala je svečanost za svoje poslovne partnere, agencije za nekretnine i investitore, u želji da se zajedno sa njima podseti svih uspeha iz prethodnog perioda i najavi planove za naredni. Povod okupljanja bio je i uručenje zahvalnica partnerima koji su postigli najbolje rezultate u realizaciji stambenih kredita. Za najuspešnije partnere proglašene su agencije: Tim 01, NS Group i Heroldo. Događaju je prisustvovalo više od 160 predstavnika partnera iz cele Srbije.

partner

Ovom prilikom najavljen je i projekat nagrađivanja najuspešnijih koji je počeo na dan održavanja događaja i trajaće do kraja tekuće godine. Glavna nagrada za agenciju koja realizuje najveći broj stambenih kredita biće put u Los Anđeles, Las Vegas i Veliki kanjon Kolorada, za dve osobe, u aprilu 2020. godine. Gostima su se obratili predstavnici Banke, g. Nenad Bungin, član Izvršnog odbora, g. Marko Prokić, direktor Direkcije za upravljanje mrežom filijala, kao i g. Žarko Zečević, potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

„Zahvaljujemo vam se na dosadašnjoj saradnji i sjajnim rezultatima koje smo ostvarili zajedničkim snagama. Stalo nam je da u svim segmentima poslovanja negujemo dugoročna partnerstva sa našim klijentima i partnerima jer smatramo da je to osnova za kvalitetan i zdrav napredak“, izjavio je Nenad Bungin, član Izvšnog odbora Vojvođanske banke.

 

„Primer dugoročnog i kvalitetnog partnerstva u kome obe strane napreduju i razvijaju se predstavlja saradnja Olimpijskog komiteta Srbije i Vojvođanske banke. Veliko nam je zadovoljstvo što već peti ciklus za redom sarađujemo. U pulu naših sponzora i partnera, Vojvođanska banka definitivno ima posebno mesto kao partner sa ubedljivo „najdužim stažom“, kao i partner koji razume i deli naše vrednosti“, rekao je Žarko Zečević, potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

„Osim ostvarivanja dugoročnih partnerstava prioritet Vojvođanske banke je da kontinuirano usavršava sve segmente svog poslovanja. Kada je reč o saradnji sa partnerima Banke, u planu je kreiranje naprednijeg modela prodaje po uzoru na praksu OTP grupe, koji će biti komforniji i u većoj meri prilagođen i saradnicima i klijentima Banke. Zadovoljstvo mi je da najavim i da ćemo se u narednom periodu više družiti“, najavio je Marko Prokić, direktor Direkcije za upravljanje mrežom filijala.

Ovo je još jedan u nizu projekata integrisane Banke, koji ima za cilj dalji razvoj dugoročne saradnje sa partnerima, modernizaciju modela prodaje i još veći broj zadovoljnih klijenata i partnera.

Video sa događaja možete pogledati na sledećem linku: LA party