Vojvođanska banka predstavila svoju agro ponudu na poljoprivrednim seminarima

ponedeljak, 03. februar 2020.

 

Vojvođanska banka predstavila je svoju ponudu za registrovana poljoprivredna gazdinstva u okviru 16. Zimskog seminara farmera na Tari i na zlatiborskom seminaru za poljoprivrednike

Klub 100P plus, udruženje poljoprivrednika iz Novog Sada, od 26.01-01.02.2020. na Tari je organizovao 16. Zimski seminar farmera, u hotelu Omorika.


Zimski seminar farmera na Tari

Kao i prethodnih godina, i na ovogodišnjem seminaru farmera na Tari održana su predavanja stručnjaka iz različitih oblasti poljoprivrede, kao i diskusije na mnogobrojne aktuelne teme. Proizvođačima su predstavljena rešenja za probleme sa kojima se svakodnevno sreću u proizvodnji, učesnici su imali prilike da se upoznaju sa novim tehnologijama i svetskim trendovima u poljoprivredi, a Vojvođanska banka je predstavila svoju ponudu povoljnih bankarskih kredita i drugih usluga i proizvoda namenjenih registrovanim poljoprivrednim gazdistvima.

Svi učesnici su imali priliku da porazgovaraju sa predstavnicima naučnih institucija, ministarstava i trgovačkih kuća. Predavanje o odličnoj ponudi Vojvođanske banke izazvalo je veliku pažnju učesnika.

Kako je bilo na seminaru na Tari - pogledajte na fotografijama.

Paralelno sa seminarom na Tari, na Zlatiboru se održao i stručni seminar sa tradicijom dugom 50 godina, u organizaciji novosadskog instituta za semenarstvo Instituta NS Seme. Naša banka je i na ovom skupu imala predstavnike i održala niz sastanaka sa većim klijentima i partnerima.

S obzirom na agro strategiju OTP grupe sa zadovoljstvom možemo konstatovati da je ponuda banke potpuno u skladu sa očekivanjima tržišta i da Vojvođanska banka ima sve preduslove za dalji rast i razvoj na agro tržištu Srbije.