Vojvođanska banka pridružila se humanitarnoj kampanji „Pruži korak“

petak, 27. septembar 2019.

 

Vojvođanska banka priključila se kao donator jedinstvenoj humanitarnoj kampanji „Pruži korak“ koju organizuje Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR). Vrednost donacije je 350.000 dinara koja će pomoći izgradnji nove roditeljske kuće u Beogradu.

NURDOR trenutno vodi pet roditeljskih kuća u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Roditeljske kuće namenjene su smeštaju i brizi porodica čija se deca leče, a dolaze iz udaljenijih krajeva Srbije i nemaju mogućnost da obezbede smeštaj tokom dugog i složenog procesa lečenja obolele dece.

Osećaj udruživanja svih članova šire društvene zajednice u cilju podrške najranjivijim grupama društva daju poseban značaj ovoj kampanji. Vojvođanska banka priključila se kao donator, sa željom da kroz društveno odgovorno poslovanje nastavi da doprinosi razvoju zajednice u kojoj posluje.

Svaki pojedinac može da se priključi kampanji, prati njen tok i da svoj mali, ali značajan doprinos, na vrlo jednostavan način. Dovoljno je preuzeti mobilnu aplikaciju „Pruži korak“ na Google Play Store/App Store. Svaki pređeni kilometar konvertuje se u 100 dinara koje će uplatiti donatori i svakog trenutka dostupni su podaci o prepešačenim kilometrima.