Vojvođanska banka priključila se obeležavanju tridesetogodišnjice Konvencije o dečijim pravima

utorak, 12. novembar 2019.

 

UNICEF

 

Vojvođanska banka finansijski je podržala veliki  UNICEF-ov dobrotvorni koncert koji se organizuje u cilju obeležavanja 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta, ali i u cilju prikupljanja sredstava za unapređenje predškolskog obrazovanja u Srbiji u okviru programa „Godine uzleta“. Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je realizaciji pomenutog programa.

Banka je u okviru realizovane podrške poklonila i 21 kartu štićenicima Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“.

Na koncertu koji će biti održan 13. novembra u Centru „Sava“ nastupaće hor „Kolibri“ sa specijalnim gostima Nemanjom Radulovićem, Stefanom Milenkovićem i pratećim muzičarima.

Glavni ciljevi UNICEF-ovog programa  „Godine uzleta“ su opremanje 10 predškolskih ustanova u Srbiji nameštajem i didaktičkom opremom, kao i unapređenje kvaliteta predškolskog obrazovanja u Srbiji i podrška deci u sticanju veština i znanja neophodnih za moderno doba.

Kontinuirana podrška radu i projektima UNICEF-a deo su strateškog i dugoročnog opredeljenja banke u segmentu korporativnih davanja.