Vojvođanska-banka-i-Olimpijski-komitet-Srbije Vojvođanska-banka-jedan-od-najvećih-sponzora-Olimpijskog-komiteta-Srbije Vojvođanska-banka-već-peti-olimpijski-ciklus-sponzor-Olimpijskog komiteta-Srbije Strateško-opredeljenje-Vojvođanske-banke-ulaganje-u-vrhunski-nacionalni-sport

OKS i Vojvođanska banka

 • Peti olimpijski ciklus za redom uz naše Olimpijce
 • Zvanična banka Olimpijskog tima Srbije

Ponosni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije

Vojvođanska banka je jedan od najvećih sponzora Olimpijskog komiteta Srbije već peti olimpijski ciklus. Ulaganje u vrhunski nacionalni sport i promocija sportskih vrednosti za nas predstavljaju jedan od prioriteta u segmentu korporativne odgovornosti. Temu Olimpizma doživljavamo kao važnu i inspirativnu jer verujemo da je promocija vrednosti kao što su “ferplej”, istrajnost, fokusiranost, disciplina, usmerenost na uspeh, ključni preduslovi za razvoj prosperitetnog, zdravog i održivog društva u celini. O snazi naše posvećenosti svedoče i činjenice da smo uz naše najbolje sportiste od 2004. godine, da smo zajedno prošli osam zimskih i letnjih Olimpijskih igara i druge značajne međunarodne sportske događaje, da smo organizovali brojne događaje u zemlji posvećene promociji sporta među mladima, kao i da smo kreirali potpuno jedinstven proizvod, Visa Gold olimpijske donatorske kartice, čijim korišćenjem se generišu dodatna sredstva za ulaganje u nacionalni Olimpijski tim. Na tom putu smo i dalje i to još jače, a ova godina je za nas naročito značajna jer su pred nama Olimpijske igre u Tokiju. Višegodišnja saradnja izmedju Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta Srbije predstavljaju primer jedne od najuspešnijih saradnji između sportskih ustanova i biznis sektora na šta smo neizmerno ponosni!

Gde smo sve bili sa našim najboljim sportistima

Rado se sećamo gde smo sve bili zajedno sa našim najboljim sportistima!

 • Letnje Olimpijske igre u Atini (2004.)
 • Zimske Olimpijske igre u Torinu (2006.)
 • Letnje Olimpijske igre u Pekingu (2008.)
 • Zimske Olimpijske igre u Vankuveru (2010.)
 • Letnje Olimpijske igre mladih u Singapuru (2010.)
 • Zimske Olimpijske igre mladih u Insbruku (2012.)
 • Letnje Olimpijske igre u Londonu (2012.)
 • Zimske Olimpijske igre u Sočiju (2014.)
 • Letnje Olimpijske igre mladih u Nandžingu (2014.)
 • Prve Evropske olimpijske igre u Bakuu (2015.)
 • Letnje Olimpijske igre u Riju (2016.)
 • Zimske Olimpijske igre u Pjongčangu (2018.)

Na polju promocije sporta i sportskih vrednosti u lokalnoj zajednici, kao sponzor Olimpijskog komiteta Srbije – i to jedan od najvećih, uradili smo puno toga zajedničkim snagama sa Olimpijskim komitetom Srbije!

Tokom višegodišnje saradnje sa Olimpijskim komitetom Srbije, omogućili smo da se deca širom Srbije druže sa našim najuspešnijim sportistima i nauče šta znači zdrav način života i timski duh. Još od 2009.godine omogućili smo učenicima osnovnih škola širom Srbije da se takmiče u znanju o sportu, očuvanju životne sredine i nadmeću se u različitim sportskim aktivnostima na manifestracijama EkOlimpijada, Olimpijski karavan, Olimpijski festival, Olimpijsko druženje, Olimpijska baklja, dok smo u olimpijskoj 2016. godini organizovali manifestacije pod nazivom Olimpijski karneval, sa željom da mališanima širom Srbije dočaramo atmosferu Rio de Žaneira, koji je poznat po karnevalskoj atmosferi, a koji je bio domaćin Olimpijskih igara te godine

Jedinstvene Visa donatorske olimpijske kartica – postanite i Vi deo olimpijske porodice

Kao zvanična banka Olimpijskog tima Srbije kreirali smo i jedinstvene platne kartice VISA olimpijsku i VISA Gold karticu. Od svake transakcije izvršene "Olimpijskim karticama" Banka izdvaja deo sredstava za podršku našim Olimpijcima u ostvarivanju vrhunskih sportskih rezultata, bez dodatnih troškova po klijente. Korišćenjem ovih kartica, korisnik kartice postaje aktivan učesnik olimpijske porodice, koja promoviše u sportske vrednosti. Osim navedenog pružanja podrške Olimpijskom timu bez dodatnih troškova po klijente, korisnici VISA olimpijskih kartica mogu ostvariti i brojne popuste i pogodnosti.
OKS OKS

O nagradama

Vojvođanska banka je kao jedan od najvećih sponzora organizovala brojne kampanje posvećene sportu, a za neke od njih osvojili smo nagrade koje nam puno znače! Integrisana kampanja „Odbrojavanje" kojom je Vojvođanska banka podržala srpski Olimpijski tim u osvajanju četiri medalje na Olimpijskim igrama u Londonu (2012), nagrađena je kao najuspešnija sportska promotivna akcija iz Srbije, osvojivši treće mesto na prestižnom regionalnom takmičenju „Sporto" u Portorožu, dok smo 2016. godine za kampanju "Mi smo tim! Olimpijska kartica Rio2016" osvojila treće mesto u kategoriji sponzorstva među predstavnicima kompanija iz ostalih zemalja i SPORTO nagradu za najbolji sponzorski projekat u Srbiji koji je takođe nominovan kod Evropske sponzorske asocijacije u kategoriji "Najbolje iz Evrope" (2016 ESA Excellence Awards).

I dalje i snažnije uz naše Olimpijce na putu do novih pobeda, do Tokija!

Zajedno do Tokija!

Vojvođanska banka –ponosni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije