Platne kartice za stanovništvo

Platne kartice za stanovništvo

Vojvođanska banka u svojoj ponudi ima veliki izbor platnih kartica za stanovništvo koje ispunjavaju vaše različite potrebe. Vojvođanska banka Vam, jedina u Srbiji, nudi kreditnu i debitnu olimpijsku karticu - Vi je koristite a Banka izdvaja deo sredstava za podršu Olimpijskom timu Srbije, bez ikakvih dodatnih troškova za Vas! Debitne platne kartice možete koristiti umesto keša za sva svoja svakodnevna plaćanja, sigurnije, jednostavnije i brže. Kreditne kartice će Vam olakšati velike i male kupovine, a možete birati da li želite da otplaćujete samo 5% mesečno ili da iznos kupovine podelite na jednake mesečne rate. Ukoliko želite pristup novčanim sredstvima u svakodnevnim situacijama, bezbrižna putovanja ili kupovinu preko interneta, pri čemu ćete u svakom trenutku imati kontrolu nad troškovima, na raspolaganju vam je "dopunjiva" prepaid kartica namenjena svima, ali prvenstveno mladima. Nudimo vam i posebnu karticu za korišćenje na Internetu, uz koju lako možete kontrolisati troškove plaćanja na Internetu.

Za platne kartice za stanovništvo koje izdaje Vojvođanska banka koristi se savremena tehnologija koja osigurava njihovo bezbedno korišćenje.

Izaberite kartice Vojvođanske banke koje odgovaraju baš vašim potrebama: u zavisnosti da li želite da je koristite samo u zemlji ili i u inostranstvu, da li želite da bezbedno kupujete na internetu posebnom karticom, da li želite da imate sigurnost u vidu kreditne kartice koja vam omogućava ostvarenje većih želja i potreba, izaberite prave kartice za Vas! Platne kartice možete koristiti za plaćanje robe i usluga i podizati gotovinu na bankomatima ili šalterima banke.

Naša ponuda

Mastercard Gold


Plaćajte na rate!


Besplatno putno osiguranje

MasterCard Installment – Slatka mala kartica

Bez ograničenog broja čekova!

Kreditni limit: od 20.000 do 600.000 dinara


Za plaćanja u zemlji i inostranstvu!

Visa gold olimpijska kartica

u ponudi od 1.1.2020.

Plaćajte na rate!


Plaćajte i podižite novac u zemlji i inostranstvu


Uživajte u kupovini i podržite olimpijski tim, bez dodatnih troškova za Vas!

Mastercard Debit Contactless


Plaćajte i podižite novac u zemlji i inostranstvu


Za plaćanje na internetu

Dina Card Debit


Plaćajte i podižite novac u zemlji

Visa Gold olimpijska


Uživajte u kupovini i podržite olimpijski tim!


Plaćajte i podižite novac u zemlji i inostranstvu

Mastercard Prepaid kartica


Kartica namenjena svima, posebno đacima i studentima


Efikasna kontrola troškova

Visa Virtual

Sigurno sredstvo online plaćanja!

 
Birajte dnevni limit

 
Visa Virtual je platna kartica koja se koristi isključivo za plaćanje na Internetu i za kupovinu putem kataloške i telefonske prodaje.

kupovina-na-rate

Kupovina na rate


Korisnici kreditnih kartica Mastercard Gold, Visa olimpijska, Visa moja imaju mogućnost kupovine na rate bez kamate i naknade za sve transakcije u iznosu jednakom ili većem od 2.000 RSD na prodajnim mestima trgovaca koji sa Bankom imaju ugovorenu ovu vrstu saradnje.


Korisnik kreditnih kartica se prilikom plaćanja robe na prodajnom mestu opredeljuje za podelu transakcije na rate, dok maksimalan broj rata određuje trgovac.

Detaljnije informacije, kao i spisak svih prodajnih mesta na kojima ostvarujete pogodnosti kupovine na rate pogledajte OVDE

 

Info

Verified by Visa i Mastercard SecureCode!


Sigurnija i bezbednija kupovina i plaćanje preko Interneta.

 


 


 

PayPal

Registrujte se na Paypal


Registrujte se na Paypal uz kreditne ili debitne kartice Vojvođanske banke, za kupovinu ili prodaju na Internetu, kao i prijem novca iz inostranstva!


Nikad sigurnije i jednostavnije uz Paypal!

 

svet popusta
prevencija

 

 

Informišite se!

Dnevni limiti za platne kartice

U nameri da povećamo bezbednost korišćenja platnih kartica i smanjimo mogućnost zloupotrebe na bankomatima i POS terminalima, uveli smo dnevne limite za podizanje gotovine na bankomatima i plaćanje na POS terminalima. Dnevni limit predstavlja ukupan iznos plaćanja/podizanja gotovine jednom platnom karticom u toku jednog dana u periodu od 0 do 24h. Za svaku karticu (osnovnu i dodatnu) će biti automatski postavljeni sledeći dnevni limiti:

Vrsta kartice * Podizanje gotovine
(na bankomatima i POS keš terminalima)
Plaćanje na POS keš
terminalima
Debitna kartica (svi tipovi osim Visa Gold debitne kartice) 50.000 RSD 200.000 RSD
Kreditna kartica (svi tipovi osim Mastercard Gold kreditne kartice) 50.000 RSD 200.000 RSD
Visa Gold debitna kartica 100.000 RSD 400.000 RSD
Mastercard Gold kreditna kartica 100.000 RSD 400.000 RSD

* Napominjemo da se prikazani dnevni limiti ne odnose na kartice koje već imaju postavljene mesečne ili dnevne limite ( VISA Business i VISA Virtual kartica).

Primer korišćenja debitne platne kartice sa dnevnim limitom

Prilikom plaćanja debitnom karticom na POS terminalima, ukupan zbir svih transakcija karticom u toku jednog dana može da bude najviše 200.000 RSD , osim u slučaju Visa Gold debitne kartice gde može da bude najviše 400.000 RSD. Isti princip je i kod podizanja gotovine na bankomatima. U toku jednog dana moguće je podići maksimalno do 50.000 RSD (osim u slučaju Visa Gold debitne kartice gde je moguće maksimalno do 100.000 RSD) zbirno na bankomatima i POS keš terminalima.

Trajno ukidanje limita na kartici

Ukoliko ne želite da imate bilo kakav limit na kartici, dovoljno je da samo podnesete zahtev za ukidanje limita u filijali Vojvođanske banke.

Jednokratno ukidanje limita na kartici važi samo za pozive iz inostranstva.

Pozivanjem Kontakt centra možete da inicirate jednokratno ukidanje limita u trajanju 24 sata. Nakon isteka 24 sata, limit će automatski biti vraćen na inicijalni iznos.

Izgubljena ili ukradena kartica?