Stambeni-krediti Stambeni-krediti-Vojvodjanske banke Stambeni-krediti-do-30-godina Stambeni-krediti-voban-kupovina-nekretnine

Odaberite stambeni kredit
Vojvođanske banke

  • Našli ste dom iz snova? Tu smo da san ostvarite!
  • Kupite nekretninu uz našu pomoć
  • Vreme je za renoviranje? Možete iskoristiti stambeni kredit!

Stambeni kredit Vojvođanske banke možete iskoristiti za kupovinu stana ili kuće, izgradnju kuće ili adaptaciju životnog prostora, a možete i refinansirati kredit koji već koristite. Nudimo vam različite mogućnosti za rešavanje stambenog pitanja, stambene kredite sa ili bez valutne klauzule, sa ili bez osiguranja, a u proceni šta je najbolje od ovih mogućnosti za vas, pomoćiće vam vaš bankar. Sigurni smo da pažljivo birate svoj dom, a tako birajte i svoju banku koja će pratiti vaše životne potrebe.

stambeni-kredit-osiguran-kod-NKOSK
Stambeni kredit sa valutnom klauzulom osiguran kod NKOSK

Ne odlažite rešavanje najvažnijeg životnog pitanja! Vojvođanska banka je za vas pripremila sjajnu ponudu! Vaše je samo da odaberete svoj budući dom. Uz pomoć ovog kredita moguća je kupovina, izgradnja ili adaptacija stana ili kuće, kao i mogućnost refinansiranja stambenog kredita u korišćenju.

Mogućnost uključivanja solidarnog dužnika!

Dobijanje predodobrenja i pre pronalaženja same nekretnine

Period otplate do 30 godina

stambeni-kredit
Stambeni kredit u dinarima indeksiran u evro bez osiguranja kod NKOSK

Jedna od važnih životnih odluka je i kupovina svog stana ili kuće. Kao što pažljivo birate svoj dom, birajte i svoju banku. Uz stambene kredite Vojvođanske banke brzo i jednostavno možete doći do svog doma!

Pravi je trenutak za kupovinu nekretnine!

NKS 3,80% + 3M EURIBOR

stambeni-kredit
Stambeni kredit u RSD bez valutne klauzule

Dinarskim stambenim kreditom bez osiguranja možete finansirati kupovinu, izgradnju kuće ili adaptaciju stana ili kuće, ili refinansirati stambeni kredit koji već imate. Mogući iznos kredita je od 1.000.000 do 5.000.000 dinara za kredite sa namenom adaptacije i od 1.000.000 do 20.000.000 dinara za ostale namene. Kredit je moguće otplaćivati do 30 godina. Kada uzimate stambeni dinarski kredit, obavezan je prijem zarade ili penzije na tekući račun u našoj banci. Još jedna bitna informacija – moguće je uključiti i solidarnog dužnika, te tako obezbediti i veći iznos!

Kamata od 3,80% + 3M BELIBOR!

Iznos od 1.000.000 do 20.000.000 dinara!

Otplata do 30 godina!

opsti-uslovi-poslovanja-fizicka-lica

Naknade i provizije


Proverite naknade i provizije