Krediti za stanovništvo

Krediti za stanovništvo

Imate cilj, imate plan, ali vam treba finansijska pomoć? Mi smo tu da vas podržimo.

Nudimo vam veliki izbor kredita u skladu sa vašim ciljevima i potrebama.

Izaberite keš kredit koji će vam pomoći da kupite automobil, bicikle za celu porodicu, čamac, opremite stan belom tehnikom ili nameštajem, kupite sobu iz snova za dete, najzad zamenite računar ili jednostavno otputujete. Mali ili veliki iznos, kratak ili dugačak period otplate - sve ovo je moguće kada možete da birate između različitih keš kredita. Rešite za sebe ili svoju porodicu veliko životno pitanje uz pomoć stambenog kredita Vojvođanske banke. Vi birajte dom, a mi ćemo vam pomoći da do njega dođete na što lakši i brži način. Ako želite da budete sigurni da vam neće faliti novac za male ali bitne stvari ili nepredviđene troškove, tu je dozvoljeni minus.

Kes kredit
Keš krediti

Znate šta želite, znate i kako to da ostvarite, ali vam fali novac? Zato su tu keš krediti Vojvođanske banke kojima vi birate namenu. Hoćete nešto novo kao što su auto, nameštaj, putovanje ili želite da refinansirate svoj postojeći kredit ili kreditnu karticu, uz dodatni keš? Izaberite jedan od keš kredita koji odgovara baš vašim potrebama. Birajte iznos na osnovu svojih želja i mogućnosti, birajte rok otplate tako da ne optereti vaš kućni budžet i tako da bude srazmeran ostvarenom cilju. Mi smo tu da vam pomognemo da izaberete ono što odgovara vašim potrebama. Proverite pogodnosti ukoliko primate platu ili penziju preko računa u našoj Banci.

  • Krediti kojima vi birate namenu
  • Želite manju ili veću sumu novca, duži ili kraći rok otplate? Izaberite pravi kredit!
  • Saznajte sve o našoj ponudi keš kredita!

Stambeni krediti
Stambeni krediti

Stambeni kredit Vojvođanske banke možete iskoristiti za kupovinu stana ili kuće, izgradnju kuće ili adaptaciju životnog prostora, a možete i refinansirati kredit koji već koristite. Nudimo vam različite mogućnosti za rešavanje stambenog pitanja, kredit sa ili bez valutne klauzule, sa ili bez osiguranja, a u proceni šta je najbolje od ovih mogućnosti za vas, pomoćiće vam vaš bankar. Sigurni smo da pažljivo birate svoj dom, a tako birajte i svoju banku koja će pratiti vaše životne potrebe.

  • Našli ste dom iz snova? Tu smo da san ostvarite!
  • Kupite nekretninu uz našu pomoć
  • Vreme je za renoviranje? Možete iskoristiti stambeni kredit!

dozvoljeni minus
Dozvoljeni minus

Prekoračenje po tekućem računu ili popularni dozvoljeni minus možete dobiti ako imate redovna primanja na tekući računu Vojvođanskoj banci, bilo da ste zaposleni ili penzioner. Procedura je jednostavna a potrebna dokumentacija minimalna. Specifičnost dozvoljenog minusa je što plaćate kamatu samo za dane u kojima ste ga koristili. Koristite ga racionalno i kontrolišite svoje troškove!

  • Za mala zadovoljstva i nepredviđene troškove, tu je dozvoljeni minus!
  • Jednostavno i uz minimalnu dokumentaciju!
  • Plaćate kamatu samo za dane kada ga koristite!
Kalkulator kredita
Kalkulator kredita

Izračunajte ratu željenog iznosa kredita i pogledajte plan otplate za odabrani rok