Visa Gold olimpijska kartica
visa-gold-olimpijska-kartica visa-gold-olimpijska visa-gold-kartica visa-gold-olimpijska-kartica-voban

Visa Gold olimpijska

Visa Gold olimpijska kartica Vam omogućava da postanete deo olimpijske porodice i pružite podršku Olimpijskom timu Srbije na putu do olimpijskih medalja bez troškova po Vas.

Uživajte u kupovini uz specijalne pogodnosti i podržite Olimpijski tim Srbije!

Saznajte više o Olimpijskom paketu klikom na link

Osnovne informacije


Izdavanje Visa Gold olimpijske kartice je besplatno u okviru Olimpijskog paketa Vojvođanske banke. Trošak izdavanja Gold olimpijske kartice van paketa iznosi 650 dinara. Ne postoji trošak održavanja kartice u okviru paketa/van paketa. Moguće je izdavanje dodatnih kartica za osobe koje želite da ovlastite za korišćenje vašeg računa. Kartica se preuzima u filijali u kojoj se uručuje PIN (lični identifikacioni broj) koji znate samo vi. Iznos raspoloživog novca na kartici je jednak iznosu novca na vašem računu, uključujući i dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu (dozvoljeni minus). Korišćenje kartice je moguće u zemlji i inostranstvu, na internetu, kao i na svim prodajnim mestima i bankomatima sa prepoznatljivom oznakom Visa. Visa Gold olimpijska kartica se izdaje na rok od tri godine, a nakon isteka ovog perioda, automatski se izdaje nova kartica. Od svake transakcije izvršene Visa Gold olimpijskom karticom, banka izdvaja deo sredstava za podršku našim Olimpijcima u ostvarivanju vrhunskih sportskih rezultata, bez dodatnih troškova po Vas.

Podizanje novca na bankomatima


Svoju Visa Gold debitnu karticu možete koristiti na svim bankomatima Vojvođanske banke u Srbiji bez naknade (lokacije bankomata možete pronaći na linku), možete podizati novac na bankomatima drugih banaka u zemlji i inostranstvu, a kao posebnu pogodnost izdvajamo izuzetno male troškove podizanja novca na bankomatima banaka članica OTP Bank grupe. Podizanje novca na bilo kom bankomatu banaka članica OTP Bank grupe u inostranstvu, u bilo kom iznosu će Vas koštati samo 1% od iznosa transakcije (min. 150 RSD)!

Posebne pogodnosti


• Popusti širom sveta (hoteli,restorani,turističke agencije,rent-a-car...)

• klikom posetite sajt Visa international gde ćete moći da nadjete više informacijao privilegijama za korisnike Visa Gold kartica u vezi sa kupovinama, restoranima, putovanjima, itd.

Uslovi kreditiranja

Dnevni limit - za vašu sigurnost

Radi vaše bezbednosti, ova kartica ima dnevni limit za podizanje gotovine na bankomatima (ukupno 50.000 dinara od 00 do 24h) i plaćanje na POS terminalima (ukupno 200.000 dinara od 00 do 24h).

Za trajno ukidanje limita potrebno je podneti zahtev u filijali.

Dnevni limit može biti jednokratno ukinut na 24 časa pozivanjem Kontakt centra Vojvođanske banke(važi samo za pozive iz inostranstva).

Opširnije informacije možete pročitati na stranici Platne kartice u delu Dnevni limiti za kartice.

Želite da promenite PIN kod?

U okviru usluge PIN management svi korisnici platnih kartica (DinaCard, Visa, Mastercard) na bankomatima naše banke mogu promeniti PIN kartice kada god požele.

Jedinstveni PIN kod!

Ukoliko ne želite da pamtite više različitih PIN kod brojeva za vaše kartice, izaberite četiri broja koja lako pamtite i definišite jedinstveni PIN kod za sve kartice koje koristite.

Deblokiranje PIN koda!

Blokirali ste PIN kod na bankomatu ili POS terminalu? Narednom transakcijom na bankomatu ili POS terminalu, unoseći ispravan PIN kod, odblokiraćete karticu.

Važna nam je vaša sigurnost - Kako da bezbedno koristite platnu karticu Vojvođanske banke?

Opšte informacije o korišćenju kartice

 • Karticu čuvajte odvojeno od PIN koda
 • Na poleđini kartice se nalazi broj telefona Kontakt centra za prijavu gubitka/krađe i blokiranja kartice
 • Banka je iz bezbednosnih razloga ograničila visinu iznosa za transakcije, a ukoliko želite da povećate ovaj limit pozovite Kontakt centar banke.

PIN kod

 • Vašu karticu i PIN kod ne sme koristiti niko osim Vas
 • Kada dobijete PIN od banke, zapamtite ga, a koverat sa PIN-om uništite
 • Ukoliko sumnjate da neko zna Vaš PIN, obratite se banci
 • Prilikom unošenja PIN-a OBAVEZNO zaštitite tastaturu dlanom druge ruke.

Upotreba kartice na bankomatu

 • Ukoliko se neko pored Vas sumnjivo ponaša ili Vas posmatra - odustanite od transakcije
 • Ukoliko uočite nešto sumnjivo na bankomatu (npr. dodatno instaliranu opremu) - odustanite od transakcije i odmah obavestite banku
 • Ne prihvatajte pomoć ni od koga, bankomat koristite sami
 • Ukoliko Vam bankomat ne vrati karticu iz nepoznatog razloga, ne udaljavajte se od bankomata i odmah pozovite Kontakt centar banke kako bi se utvrdio razlog zadržavanja kartice.

Upotreba kartice na POS terminalu

 • Ukoliko je POS terminal udaljen, insistirajte da se transakcija obavi u Vašem prisustvu
 • Ukoliko posumnjate da trgovac koristi karticu na neregularan način ili da su podaci sa kartice ukradeni odmah o tome obavestite banku.

Upotreba kartice na Internetu

 • Prilikom plaćanja na Internetu, savetujemo Vam da koristite proverene i dobro poznate sajtove
 • Ne unosite svoj PIN, zato što se PIN kod na internetu NIKADA ne traži, obično se zahteva da unesete CVC (Card Verification Code). Reč je o trocifrenom broju koji se obično nalazi na poleđini kartice
 • Pre plaćanja, uverite se da je kod pretraživača zaključan katanac, a početak internet adrese prodavca treba da se promeni sa "http" na "https"
 • Obratite pažnju na obaveze prilikom plaćanja, posebno da li je reč o jednokratnom plaćanju, ili je u pitanju mesečna pretplata za čiji iznos će Vam račun biti zaduživan svakog meseca
 • Nikada ne unosite broj kartice preko interneta kako biste potvrdili osvojenu "nagradu", niti u bilo kom drugom slučaju kada niste Vi inicirali plaćanje zato što se najverovatnije radi o prevari
 • Vojvođanska banka je uvela dodatnu zaštitu kod plaćanja karticama putem interneta kod koje klijent autentifikuje transakciju, odnosno daje saglasnost za izvršenje unosom jednokratne lozinke koju mu Banka dostavlja putem SMS poruke ili na drugi način. Kod Visa kartica ova usluga se naziva Verified by Visa a kod Mastercarda ima naziv Mastercard Secure code.

Koristite uslugu SMS servisa

SMS servis je usluga za pružanje informacija o izvršenim transakcijama i koja doprinosi većoj bezbednosti korišćenja platnih kartica. Na Vaš mobilni telefon putem SMS poruke ćete biti obavešteni o svakoj transakciji platnom karticom.


• U slučaju da sumnjate na zloupotrebu kartice, odmah po dobijanju SMS poruke obaveste banku i prijavite eventualnu zloupotrebu kartice.

Izgubljena ili ukradena kartica?

U slučaju gubitka ili krađe kartice, u najkraćem roku obavestite HelpDesk Vojvođanske banke na sledeće brojeve telefona: 0700 480 048, +381 21 4800 048, ili +381 21 520 333.

Pozovite nas i Vaša kartica će istog momenta biti blokirana.

Info

Verified by Visa i Mastercard SecureCode!


Sigurnija i bezbednija kupovina i plaćanje preko Interneta.

 


 


 

PayPal

Registrujte se na Paypal


Registrujte se na Paypal uz kreditne ili debitne kartice Vojvođanske banke, za kupovinu ili prodaju na Internetu, kao i prijem novca iz inostranstva!


Nikad sigurnije i jednostavnije uz Paypal!

 


 


 

Naknade

Naknade i provizije


Proverite naknade i provizije